Op zoek naar hulp

Het Veteranenloket biedt begeleiding, advies of professionele tweedelijnszorg bij iedere hulpvraag. Het is de toegangspoort naar een keten van zorg voor jou en je relaties. Je kunt rekenen op de volgende beloftes:

  • We zijn discreet.
  • Jij blijft altijd aan zet.
  • Er gebeurt niets tegen jouw wil.

Aarzel niet om advies of hulp te vragen. Dat kan bij ons, of een andere professionele instantie. Als je maar hulp zoekt. Het gaat tenslotte om jouw leven en dat van je relaties.

Heb je een acute zorgvraag dan wordt uiteraard ook acuut zorg geboden. Zie hiervoor Acute hulp.

Een persoonlijk zorgplan

Op basis van een intakegesprek krijg je een persoonlijk zorgplan. Dat kunnen enkele korte gesprekken zijn met een maatschappelijk werker, of een langere behandeling bij een instelling die bij het LZV is aangesloten. Uiteraard gebeurt er niets zonder jouw toestemming en heb je alle rechten die van toepassing zijn op de professionele zorgverlening in Nederland, waaronder het recht op privacy.

Bel met het Veteranenloket via 088 334 00 00 of e-mail naar info@veteranenloket.nl. Voor acute hulpvragen zijn we 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Samen komen we tot de beste oplossing voor u.

Direct contact met het Veteranenloket

Wilt u meer informatie over de hulp die het Veteranenloket u kan bieden? Wij luisteren naar u en helpen u direct. Bel 088 334 00 00 of e-mail naar info@veteranenloket.nl.

Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV)

Het LZV verzorgt intakegesprekken en maatschappelijk werk, laagdrempelige ondersteuning en meer gespecialiseerde hulpverlening, variërend van kortdurende behandelingen tot topklinische zorg.

Snel navigeren in het Veteranenloket

Zoekt u informatie?

Direct contact

088 334 00 00

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

info@veteranenloket.nl