Ontmoetingscentra

Veteranen kunnen elkaar het hele jaar door ontmoeten in diverse ontmoetingscentra. Een (veteranen) ontmoetingscentrum is een ontmoetingsplek voor veteranen waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan.

Veteranen Ontmoetings Centra (V.O.C.)

Veteranen Ontmoetings Centra (V.O.C.) zijn een plek voor ontmoeting, reünie, activering, een luisterend oor en nuldelijnondersteuning. Gezelligheid en saamhorigheid staan voorop. Iedereen is van harte welkom. Op de website van de samenwerkende V.O.C. vindt u een overzicht van alle ontmoetingscentra en de openingstijden. Overige gegevens kunt u vinden in het locatie overzicht op de website van het Veteraneninstituut.

ECHOS Homes

Ook de ECHOS Homes behoren tot de samenwerkende V.O.C.’s. Het zijn laagdrempelige en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Ook zijn ECHOS Homes ideale meeting points voor militairen en burgers. Wilt u weten waar bij u in de buurt een ECHOS Home is? Kijk dan op de website van Home-Base Support.

Veteranenontmoetingscentra (V.O.C.)

De samenwerkende V.O.C. bieden een plek voor ontmoeting, reünie, activering, luisterend oor, en nuldelijnondersteuning. Welkom zijn, aandacht, gezelligheid en kameraadschap staan centraal

Snel navigeren in het Veteranenloket

Zoekt u informatie?

Direct contact

088 334 00 00

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

info@veteranenloket.nl