Online

Veteranen ontmoeten elkaar steeds vaker in een virtuele omgeving, online. Vooral jonge veteranen onderhouden hun contacten met oude dienstmakkers of met andere veteranen graag op internet. Maar ook de oudere veteranen weten elkaar op internet te vinden. Er zijn inmiddels veel virtuele ontmoetingsplaatsen.

Dutch Marines

De Dutch marines zet zich in voor alle (oud-)mariniers die lid zijn van het Korpsforum en alle nabestaanden op de Facebookgroep Gone But Not Forgotten.
Website
Facebook

Dutch Military Veterans (DMV)

The Dutch Military Veterans (DMV) ontmoeten elkaar voornamelijk op internet, maar af en toe komen ze bij elkaar om te barbecueën of te borrelen.
Website
Facebook

Vereniging Oud-leden 1 (NL/BE) UN Transportbataljon

De vereniging Oud-leden 1 (NL/BE) UN Transportbataljon zet zich in voor alle veteranen die van 1992 t/m 1997 in het Voormalig Joegoslavië hebben gediend bij 1 (NL/BE) UN Transportbataljon en het daaruit voortgekomen 1 (NL) UN Logistiek- en Transportbataljon (LogTbat), en hun partners, kinderen en nabestaanden.
Website
Facebookpagina

Vereniging Veteranen Regiment Genietroepen (VVRG)

Via deze facebookpagina informeren ze je over allerlei activiteiten en nieuwtjes die ze van belang achten voor jou als veteraan van het Regiment Genietroepen.
Website
Facebook

En meer…

Uiteraard zijn er veel meer virtuele ontmoetingsplaatsen voor veteranen. Beheert u een virtuele ontmoetingsplaats voor veteranen en bent u van mening dat deze op deze pagina past? Mail een korte omschrijving inclusief doelgroep, website en eventueel Facebook en Twitter gegevens naar webmaster@veteraneninstituut.nl.

Snel navigeren in het Veteranenloket

Zoekt u informatie?

Direct contact

088 334 00 00

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

info@veteranenloket.nl