Veteranenbladen

Als veteraan kan je kosteloos diverse (online) tijdschriften en bladen met informatie en verhalen voor en over veteranen lezen.

Checkpoint

Checkpoint is hét blad voor en over veteranen dat je als veteranenpashouder automatisch ontvangt. Iedere maand is het magazine gevuld met informatie over missies, ervaringen van veteranen, het laatste nieuws en achtergrondverhalen over militaire missies vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden. Ook vind je in Checkpoint allerlei aanbiedingen voor houders van de Veteranenpas.

Je kunt Checkpoint ook digitaal bekijken. Meer informatie vind je op de website van het veteraneninstituut.

Personeelsbladen Defensie

Via de website van het ministerie van Defensie kan je je kosteloos abonneren op de volgende online personeelsbladen: de Defensiekrant (MinDef), de Landmacht (CLAS), de Vliegende Hollander (CLSK), het KMarMagazine (KMar), Alle Hens (KM), Materieelgezien (DMO), Catalogus Nationale Operaties (MinDef) en Militair Rechtelijk Tijdschrift (MinDef).

Verenigingsbladen

Sommige veteranenverenigingen hebben een eigen blad. Op de website van het Veteranen Platform vind je de contactgegevens van de verschillende verenigingen, zodat je kunt navragen of zij een eigen uitgave hebben.

Direct Checkpoint aanvragen

Nederlandse veteranen in binnen- en buitenland kunnen direct de Checkpoint online lezen. Bent u geen veteraan, maar wel geinteresseerd in de Checkpoint? Alle informatie leest u op de website van het Veteraneninstituut.

Direct abonneren op Defensiebladen

De diverse personeelsbladen van Defensie verschijnen vanaf 2014 in digitale vorm. U kunt zich kosteloos abonneren op deze zogeheten E-zines. U ontvangt per e-mail een bericht wanneer een nieuwe E-zine online staat.

Snel navigeren in het Veteranenloket

Zoekt u informatie?

Direct contact

088 334 00 00

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

info@veteranenloket.nl